Loading...

Zaterdag

Hijfte kerst op ZATERDAG

Dit jaar organiseren de Hijftese Kerstvrienden voor de eerste maal hun ondertussen alom bekende ❄️ Hijfte Kerst ❄️op een ZATERDAG. Zo kunnen we langer feesten en is iedereen op maandag terug fris en monter.
Jullie zijn allemaal welkom op zaterdag 16 december vanaf 14u in onze gezellig verwarmde feesttent. Aan het succesvolle concept van de voorbije jaren veranderen we niet veel. Jullie kunnen in de namiddag komen genieten van onze overheerlijke pannenkoeken en Livinus koffie. Rond 16u krijgen we dan het bezoek van de enige echte Kerstman🎅🏼 gevolgd door Raf Violi die met zijn kinderdisco 🕺🏻 show jong en oud aan het dansen zal krijgen.
Geleidelijk aan zal onze tent omgetoverd worden tot een gezellige Winterbar waar DJ El Baja Roja voor de nodige ambiance 🎶🎶🎶 zal zorgen. Jullie hoeven ondertussen ook geen honger te lijden. Dit jaar zullen jullie kunnen genieten van onze super-de-luxe Kerstburgers 🍔.
We willen nogmaals benadrukken dat de opbrengst van ons weekend geschonken wordt aan enkele goede doelen waar Mozaïek Oostakker er één van is.
Alles gaat door op de feestweide recht tegenover het volwassenonderwijs in de Verleydonckstraat te Hijfte.